Kotka kutsuu – valmentajaksi vihreävalkoisiin

Perinteisen kotkalaisseura KTP Koripallo ry:n junioripelaajien määrä on ilahduttavassa nousussa ja ryhmien/joukkueiden määrä kohoaa myös ylöspäin. Kasvun ja kehityksen sykkeessä haluamme jatkuvasti panostaa laadukkaaseen juniori- ja miesten 1 divisioona B -toimintaan, joka ikinen päivä. Nyt tarvitaan lisää isoja hartioita!

Haemme vielä muutamaan ikäryhmäjoukkueeseen valmentajia vastuuvalmentajiksi ja valmentajiksi kaudelle 2023-24. Valmentajilta toivomme lajituntemusta ja -osaamista. Myös pedagoginen tai liikunnan alan kokemus ja koulutus on eduksi. Tarjoamme valmentajillemme mahdollisuuden kasvaa valmennustehtävässä ja kannustamme vahvasti valmennusosaamisen lisäämiseen koko valmennusuran ajan erilaisilla koulutuksilla. Valmentajana pääset vaikuttamaan myös koko seuran toimintaan ja kehitykseen niin halutessasi.

Etsimme jatkuvasti hyviä tyyppejä mukaan toimintaan. Valmentaisitko meillä oman työn ohessa, oppisopimuksella tai jollain muulla järjestelyllä vai ehkä pelaamisen ohessa? Sorvataan sinulle sopiva paketti!


Ota yhteyttä niin keskustellaan yhdessä mahdollisuuksista,

Lisätietoja
Niko Arola, arola.niko(a)gmail.com, p. 044 2323675