PerforMax Athletics -valmennusklinikka

La 23.9.2023 klo 10:00-17:30, Steveco Areena

PerforMax Athletics -valmennusklinikka tarjoaa laadukasta valmennusoppia nuorten koripalloilijoiden valmentajille (yli 12 v.). Teemoina mm. integroitu taitoharjoittelu, voimaharjoittelu ja nuorten tyypillisimmät ylirasitusvammat. Mukana kouluttamassa Michael Pounds, Sauli Lanki, Petteri Koski, Milos Dobras & Dionne Pounds.

Valmennusklinikan sisältö:

”Integroitu taitoharjoittelu” – Michael Pounds
”Lasten ja nuorten voimaharjoittelu käytännössä” – Petteri Koski
”Lasten ja nuorten tyypillisimmät ylirasitusvammat” – Milos Dobras
”Työkaluja valmentajana jaksamiseen” – Dionne Pounds

Klinikkavastaava – Sauli Lanki

Valmennusklinikka toteutetaan pienryhmissä.

”Early Bird” 15.8. mennessä 76 €, 16.8. alkaen 87 €.

Hinta sisältää aamupäiväkahvit & lounaan.


Ilmoittaudu täältä.


Koulutuksesta vastaavat:

Michael “Homppa” Pounds on koripallourallaan pelannut yli 500 ottelua korisliigassa. Tulevalla kaudella Michael tulee liittymään KTP-Basketin valmennustiimiin apuvalmentajana. Viimeiset kaksi kautta Michael on työskennellyt KTP Koripallo Ry:ssä junioreiden valmennuspäällikkönä ja juniorivalmentajana. Michael on suorittanut URVA-koulutuksen ja käyn parhaillaan HKVT-koulutusta.

Petteri Koski on koulutukseltaan naprapaatti. Petteri omaa vankan kokemuksen kuntovalmennuksesta niin Korisliigassa kuin KTP-Korisjunnuissa. Petteri on myös kokenut kouluttaja urheilulääketieteen ja valmennuksen saralla.

Lääkäri Milos Dobras on KTP:n kasvatti ja hänellä on kokemusta pelaajana sekä Koris- että Serbian liigasta. Milos toimii myös MU-16 maajoukkueen lääkärinä ja on perehtynyt nuorten koripalloilijoiden terveyskysymyksiin sekä lajin tyyppivammoihin.

Dionne Pounds toimii psyykkisen valmennuksen asiantuntijana. Koulutukseltaan Dionne on liikuntatieteiden maisteri Jyväskylän yliopistosta. Dionne on myös entinen ammattikoripalloilija ja naisten maajoukkueen kapteeni.

Sauli “Löde” Lanki on toiminut 25-vuotta KTP:n korisliigajoukkueen valmennusryhmässä. Korisliigan jätettyään Sauli on toiminut KTP:n junioripuolella sekä hallituksessa että valmentajana.


Lisätietoja:
Michael “Homppa” Pounds homppa@ktpkoripallo.fi, p 0440581003
Sauli “Löde” Lanki,sauli.lanki(a)steveco.fi, p. 0442323777

Minimiosallistujamäärä 15 hlö

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *