Lähitapiola Kaakkois-Suomi -turnaus info

Tervetuloa vuoden 2022 LähiTapiola Kaakkois-Suomi -turnaukseen!

KTP Koripallo Ry järjestää marraskuussa juniorikoripalloturnauksen ensimmäisen kerran Kotkassa moniin vuosiin. Turnaus pelataan 5.-6.11.2022.

Palaa turnauksen etusivulle tästä.

YLEISINFO 

Ottelut pelataan Kotkan alueella. Kisakanslia sijaitsee Karhuvuoren Urheilutalolla eli Steveco Areenalla.

Sarjat pelataan periaatteella kaikki vastaan kaikki, jolloin sijoitus ratkaistaan sarjataulukon pisteytyksen mukaan. Ensimmäiset pelit alkavat la 5.11. klo 10.00. 

U14 – U12 -sarjoissa takaamme kaikille joukkueille neljä ottelua. U11 – U9 -sarjat pyritään pelaamaan yksipäiväisenä, jolloin kaikki joukkueet saavat vähintään kolme ottelua.

Turnausorganisaatio pidättää oikeuden sulkea sarjoja ennen ilmoittautumisen loppumista. Joukkueet otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ulkomaisten joukkueiden kanssa voimme tehdä poikkeuksia.

Pyydämme huomioimaan, että pelaajia ei ole vakuutettu turnausorganisaation puolesta, eikä kaudelle 2021-2022 lisenssin mukana hankittu Sporttiturvavakuutus kata enää tätä turnausta. 

Sarjajärjestelmä

Turnauksessa pelattavat sarjat näet alta:
(pidätämme oikeuden muokata ja yhdistää sarjoja, mikäli ilmoittautumisia johonkin sarjaan ei tule riittävästi)

U142009 tai myöhemmin syntyneet
U132010 tai myöhemmin syntyneet
U122011 tai myöhemmin syntyneet
U112012 tai myöhemmin syntyneet
U102013 tai myöhemmin syntyneet
U9 2014 tai myöhemmin syntyneet 


Kaikkiin sarjoihin joukkueita kutsutaan turnausorganisaation kautta. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan turnaukseen otathan yhteyttä turnausjohtaja Michael Poundsiin, p. 044 058 1003 tai homppa(a)ktpkoripallo.fi.

Tuomarit

U14 & U13 sarjoissa tuomareina toimivat koulutetut erotuomarit. U12 ja nuorempien sarjoissa tuomareina toimivat järjestävän seuran kouluttamat pelinohjaajat.

HINNAT 

Turnausmaksu 

Turnausmaksu koostuu joukkuemaksusta sekä pelipasseista (A-passi, B-passi). Pelaajan A-passi sisältää pelit ja lounaan lauantaina sekä sunnuntaina. Pelaajan B-passi sisältää pelit ja lounaan lauantaina. 

Joukkuemaksu (pakollinen kaikille joukkueille) on 150€ U14-U12 ikäluokissa (2011-2009 syntyneiden sarjoissa) ja 90€ U11-U9 ikäluokissa (2012-2014 syntyneiden sarjoissa). Joukkuemaksun eräpäivä on 22.10.2022. Joukkuemaksu on suoritettava laskun eräpäivään mennessä, jotta joukkueen ilmoittautuminen tulee voimaan.

Kisapassit

A-passi pelaajille 60€ sisältää:

  • pelioikeuden 
  • yhden lämpimän aterian lauantaina ja sunnuntaina
  • turnauspaidan 

A-passi valmentajille, joukkueenjohtajille ja huoltajille 50€ sis. turnauspaidan ja ruokailut

B- passi pelaajille 40€ sisältää 

  • pelioikeuden 
  • lämpimän aterian lauantaina
  • turnauspaidan 

B-passi valmentajille, joukkueenjohtajille ja huoltajille 30€ sis. turnauspaidan ja ruokailut

LISÄTIETOJA TURNAUKSESTA

Kisakanslia ja tulospalvelu

Kisakanslia sijaitsee Steveco Areenalla (Ututie 4) ja se aukeaa lauantaina klo 8.00. Kisakansliassa maksuvälineinä käyvät maksukortit (ei käteinen). Pyydämme kuitenkin hoitamaan kaikki maksut laskun mukaisesti suoraan turnauksen tilille viitenumeroa käyttäen. 

Tuloksia voi seurata reaaliaikaisesti turnauksen nettisivuilta. 

Löytötavarat

Löytötavaroita voi tiedustella turnauksen aikana omalta pelipaikalta ja kisakansliasta sekä turnauksen jälkeen kisakanslian puhelinnumerosta ja turnauksen sähköpostin kautta. 

Kahviot pelipaikoilla

Seuramme juniorijoukkueet pitävät kunnia-asianaan tarjota vierasjoukkueille ja katsojille huippu-koripalloelämyksen lisäksi makoisia kahvion antimia. Jokaisella pelipaikalla on kyseisen ikäluokan KTP:n joukkueen kahvio auki koko turnauksen ajan. Maksuvälineenä pelipaikoilla käy käteinen tai MobilePay ja lisäksi Steveco Areenalla onnistuu myös kortilla maksu.

Turnaushenkilökunta

Jokaisella koululla on oma vastuuhenkilö, joka vastaa kyseisen salin toiminnasta. Turnausorganisaation jäsenen tunnistat turnauspaidasta. Henkilökuntaan kuuluvat opastavat joukkueita ja heidän puoleensa voi kääntyä pelipaikoilla.

Steveco Areenalla toimii myös turnauksen tulospalvelu.

Ensiapuryhmä

Ensiapuryhmä päivystää Steveco Areenalla 2.kerroksen kanslian vieressä ja tulospalvelun yhteydessä.

Jokaisella pelipaikalla on myös EA-välineitä. Hätätapauksissa yhteys Kymenlaakson keskussairaalaan (Kotkantie 41, 48210 Kotka) 05 22051 tai hätänumeroon 112. 

Lisätietoja maksuista

Joukkue saa turnausorganisaatiolta laskun joukkuemaksusta viitenumeroineen. Joukkuemaksu tulee maksaa eräpäivään 22.10.2022 mennessä, jotta joukkueen ilmoittautuminen tulee voimaan. Joukkuemaksun maksaneet joukkueet näkyvät turnaussivuilla joukkueiden listalla tummennettuna. 

Kisapassimaksut suoritetaan sen jälkeen kun joukkueen yhteyshenkilö on vahvistanut joukkueensa pelaajamäärän tulospalvelujärjestelmään (Torneopal). Kisapassien eräpäivä on 28.10.2022. 

Peruutusehdot 

Joukkuemaksua ei palauteta 15.10.2022 jälkeen tulleista peruutuksista. Kisapassimaksut palautamme vain sairastapauksissa ja seuraavasti:

A-kisapasseista 50€ / kpl 
Valmentajien ja jojojen A-kisapasseista 20€ / kpl 

B-kisapasseista 30€ 
Valmentajien ja jojojen B-kisapasseista 10€/kpl. 

Muissa kuin sairastapauksissa emme palauta kisapassimaksuja. 

Maksujen palautusta varten tarvitsemme seuraavat tiedot:
– sarja, jota palautus koskee
– kyseessä oleva kisapassi (A, B, valmentaja/huoltaja, ruokailu)
– maksun saajan nimi ja tilinumero

Maksut palautetaan vain joukkueenjohtajan pyynnöstä. 

Mikäli turnaus peruutetaan järjestäjän toimesta palautetaan maksetut joukkue- ja kisapassimaksut täysimääräisinä. Mikäli joukkue joutuu jättämään turnauksen kesken, käsittelemme maksupalautukset tapauskohtaisesti. 

KYSY LISÄÄ

Turnausjohtaja
Michael Pounds
p. 0440581003
homppa(a)ktpkoripallo.fi

Palaa turnauksen etusivulle tästä.