KTP Koripallo Ry tiedottaa

Koronapandemian johdosta jouduimme keskeyttämään harjoitus- ja pelitoiminnan viime viikolla. Suomen hallituksen maanantaina 16.3. käyttöönottamat poikkeustoiminnat edellyttävät kaiken harjoitus- ja pelitoiminnan keskeytyksen jatkamista ainakin 13.4.2020 saakka.

KTP Koripallo ry:n hallitus on kokoontunut ja päättänyt, että kevään 2020 kausimaksut maksetaan normaalisti.  Päädyimme tähän ratkaisuun, koska toiminnan keskeytys johtuu kaikista toimijoista riippumattomista syistä. Päätöksen ensisijainen tarkoitus on turvata KTP Koripallo ry:n toiminta myös tulevaisuudessa.

Ymmärrämme, että koronaviruksen aiheuttamat muutokset voivat tuoda perheisiin taloudellisesti haastavia tilanteita. Oletamme kuitenkin, että kaikki kausimaksut, joiden eräpäivä on ollut helmikuun lopulla, maksetaan sovitun aikataulun mukaisesti. Mikäli perheellä on vaikeuksia maksujen kanssa, toivomme, että he ottavat yhteyttä seuramme laskutukseen  paivi.mussalo@ktpkoripallo.fi. Olemme myös ohjeistaneet kaikkien ikäryhmien valmentajia laatimaan joukkueille omatoimiharjoitteluun soveltuvan harjoitusohjelman. Valmentajia on ohjeistettu laatimaan ohjeet niin, että jokaisella on mahdollisuus toteuttaa ne joko kotona tai ulkokentällä. Pelaajien omatoiminen harjoittelukausi kestää ainakin 13.4.2020 saakka.  KTP Koripallo on myös julkaissut somekanavillaan harjoitteluvideon ja tulee julkaisemaan niitä lisää. Tarkoituksena on kannustaa pelaajia omatoimiharjoitteluun.

Koska tilanne on todella poikkeuksellinen ja herättää kaikissa epätietoisuutta tulevasta, pyrimme tiedottamaan seuran toimintaan liittyvistä asioista aina kun tiedotettavaa on. Seuran somekanavia kannattaa siis jatkossakin seurata.

Pidetään huolta toisistamme.

KTP Koripallo ry

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *